Om ITP WhiteBoard

Om ITP WhiteBoard (ITPWB)

ITP WhiteBoard klassrumITP WhiteBoard är en helt unik, svenskutvecklad, pedagogisk interaktiv mjukvara framtagen både för den ovana och vana datoranvändaren. Tack vare ett nära samarbete med våra kunder, har vi skapat en rejäl uppgradering av desktop-versionen och nyligen släppt en helt ny version anpassad för mobila enheter som t.ex. surfplattor, där man enkelt kan arbeta trådlöst tillsammans.

Här finner du en kort introduktion till vad ITP Whiteboard möjliggör.

Mjukvaran är helt oberoende av vilken projektor eller skärm som används. Därför passar ITPWB bra in i en blandad miljö där flera olika typer av lösningar används såsom interaktiva whiteboards, projektorer och skrivskärmar som ofta kallas ”Smartboards” trots att det finns flera olika modeller och tillverkare.

Interaktiv hårdvara är dock inget krav, även om det fungerar ännu bättre med en interaktiv projektor eller skärm. Med ITPWB går det t.ex. bra att använda vanliga projektorer och TV-skärmar, men fortfarande erbjuda eleverna en interaktiv upplevelse genom mobila enheter.

ITP WhiteBoard har funnits på marknaden sedan 2006 och är väl anpassad till presentationer och skolundervisning. Ladda ner och testa ITP WhiteBoard redan idag eller testa webbappen direkt utan installation.

 


Nyhetsbrev

Fyll i din e-post nedan om du vill få de senaste nyheterna om ITP WhiteBoard.