ITP WhiteBoard Live

En online whiteboard för surfplattor, mobiltelefoner, Chromebooks och datorer. Bjud in deltagare och samarbeta i realtid eller koppla ihop med ITP WhiteBoard Desktop för ännu mera flexibilitet!

Här hittar du en kort förklaringsfilm till Live!

Klicka här för att testa ITP WhiteBoard Live nu direkt i din webbläsare!

ITP WhiteBoard valfri enhet

Använd valfri enhet

Allt som behövs för att komma igång är en enhet med webbläsare och internet-uppkopplning. Använd allt från surfplattor och mobiltelefoner till datorer och Chromebooks.

ITP WhiteBoard - Arbeta trådlöst

Arbeta trådlöst

Med en ansluten enhet kan du arbeta trådlöst och fritt gå runt i rummet samtidigt som du undervisar eller presenterar. Om du vill att någon deltagare tillfälligt ska ta över whiteboardtavlan, kan din enhet då enkelt lånas ut, utan att att deltagarna behöver stiga fram till tavlan.

ITP WhiteBoard samarbete

Samarbeta

Anslut flera enheter och användare samtidigt för att dela samma arbetsyta i realtid. Deltagarna behöver inte sitta på samma nätverk och kan till och med befinna sig var som helst i världen. Användarna kan enkelt rita, skriva och dela med sig av material. Detta är ett perfekt verktyg för grupp- och distansarbete.

ITP WhiteBoard traditionell hårdvara

Interaktion på traditionell HW

Utnyttja interaktiviteten i din enhet och kombinera med bildvisningen från dina traditionella projektorer eller TV-skärmar. På så vis är interaktiv hårdvara inget krav längre.

*Med enhet avses t.ex. surfplattor, mobiltelefoner, Chromebooks och vanliga datorer.